MedXline este o suita de aplicatii construite utilizand cele mai moderne tehnologii informatice, care optimizeaza si integreaza procesele, gestioneaza atat fluxurile, cat si activitatile operationale, respectiv administrative specifice spitalelor, policlinicilor, clinicilor, cabinetelor si laboratoarelor medicale, de stat sau private, indiferent de dimensiuni sau complexitate al activitatilor desfasurate.

Beneficii

- accesul on-line la fisele electronice cu date medicale sau la istoricul analizelor
- controlul costurilor si cresterea vitezei de procesare
- urmarirea stocului de materiale
- sistematizarea si centralizarea datelor
- fidelizarea clientilor prin respectarea mai buna a programarilor
- optimizarea proceselor
- cresterea vitezei de reactie a personalului medical
- cresterea calitatii actului medical


Module disponibile

 • Modul receptie si gestiune Pacienti – Clinica

 • Modul gestiune pacienti

   

  Permite gestionarea datelor personale ale pacientului, dosarul medical (anamneza, istoric consultatii, istoric tratamente), prescriere si administrare medicamente, etc.

 • Modul consultatii

   

  Prin intermediul acestui modul se pot inregistra serviciile prestate in timpul actului medical, rezultatele analizelor si investigatiilor efectuate, diagnosticul si prescriptiile medicale, programarea la control. Inregistreaza si gestioneaza trimiterile catre alte consultatii clinice sau paraclinice, interne sau externe. Monitorizeaza materialele consumate folosind modulul de stocuri ce pot genera automat bonuri de consum. Totodata modulul permite si consultarea rezultatelor analizelor on-line prin intermediul unui acces securizat.

 • Modul Explorari Functionale si Investigatii

   

  Modulul automatizeaza procesele specifice departamentelor de radiologie si oftalmologie. Modulul permite inregistrarea si salvarea rezultatelor din investigatii oftalmologice, electrocardiografii, radiologii, tomografii, radioscopii, ecografii si atasarea acestora la fisa pacientului permitand vizualizarea on-line a datelor de catre persoanele autorizate, fiind disponibile in orice moment la nivelul intregului sistem informatic al institutiei medicale. Modulul functioneaza cu echipamente de explorare si investigatie care permit interconectarea cu sisteme externe.

 • Modul Laborator

   

  Automatizeaza procesele specifice din laboratoarele de analize medicale permitand planificarea analizelor, transmiterea si preluarea datelor catre si de la analizoare, calculul costurilor si a reactivilor consumati, validarea si eliberarea on-line a analizelor. Modulul stocheaza informatiile in format electronic, elimina erorile umane, automatizeaza si supravegheaza circuitul produselor biologice in cadrul unitatii medicale.

 • Modul Rapoarte

   

  Modulul permite generarea urmatoarelor categorii de rapoarte:

  • Rapoarte statistice: numarul de pacienti intr-o anumita perioada, statistici pe baza de diagnostic si varsta etc.
  • Rapoarte operationale:  foaia de observatie, buletinul de analize, foaia de condica de medicamente, bilet de trimitere etc.
  • Rapoarte manageriale: costul actului medical per pacient, costuri cu consumabilele, ractivii, venituri generate de fiecare medic din cadrul policlinicii etc.
 • Modul gestionare Stocuri

   

  Are ca scop gestionarea stocului de materiale cu trimiterea de alerte la gestionar cand stocul este sub un anumit nivel, setabil pentru fiecare categorie de materiale si consumabile.

 • Modul gestionare contracte

   

  Modulul faciliteaza administrarea abonamentelor si contractelor cu clientii, definirea de campanii promotionale, inregistrarea si urmarirea prestatiilor efectuate pe baza acestor abonamente, precum si pe baza asigurarilor in relatia cu CAS sau cu alte societati de asigurare private.