MedXline este o suita de aplicatii construite utilizand cele mai moderne tehnologii informatice, care optimizeaza si integreaza procesele, gestioneaza atat fluxurile, cat si activitatile operationale, respectiv administrative specifice spitalelor, policlinicilor, clinicilor, cabinetelor si laboratoarelor medicale, de stat sau private indiferent de dimensiuni sau complexitate al activitatilor desfasurate.

Noutati

10.09.2010 - MedXline - prima aplicatie medicala din Romania optimizata pentru iPAD
Din dorinta de a face aplicatia cat mai accesibila, am adaptat-o in asa fel incat aceasta sa functioneze si pe dispozitive mobile gen iPad. Pentru o demonstratie live contactati departamentul de vanzari la:

E-mail: sales@lifeishard.ro
Tel: 0364-404.454

03.05.2010 - portal pacienti pentru Medisprof Cluj
Infiintata in ideea unei dezvoltari pe criteriul profesionalitatii, intr-o ambianta lipsita de rigiditate, mai aproape de sufletul nostru, Medisprof si-a extins domeniul de servicii medicale in 2010 pentru a oferi pacientilor si partenerilor nostri alternativele si solutiile cautate.

Pentru o mai buna gestionare a relatiei cu pacientii conducerea Medisprof a apelat la solutiile LIFE IS HARD si, implicit, la solutia MedXline.
26.10.2009 - MedXline pentru Policlinica Grigorescu Cluj-Napoca
Implementam solutia integrata MedXline pentru policlinici, inclusiv portal pentru pacienti cu posibilitate de vizualizare si descarcare a rezultatelor analizelor de laborator.

Portalul pentru medici este de asemenea prezent, permitand medicilor sa-si consulte agenda de programari.
14.10.2009 - MedXline Oftalmologie pentru clinica de oftalmologie Ofta Review Cluj-Napoca
Implementam solutia integrata pentru clinici oftalmologice, inclusiv modul de achizitie automata in fisa pacientului a datelor de la aparatura de investigatie.